ک.خ
عنوان :

بی قراری

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسرم تو سه ماه هستش خیلی دماغ با صورتش رو میخارونه طوری که سرش رو میزاره رو شانه هام همش دماغشو میمالونه رو شانه های من تو خواب هم خیلی اینکارو میکنه که باعث میشه بد بخوابه .شیر هیپ هم در طول روز کمکی بهش میدیم امکان داره برای اینکه حساسیت به این نوع شیر خشک داشته باشه اینجوری میشه .و اینکه نظرتون در مورده شیر خشک هیپ چیه .ممنونم
تف هم زیاد میکنه

سلام شیر ایم نسبت به سایر شیرها مناسب تر است و این علائم مربوط به آلرژی های کودک به وسایل خواب و محیط خواب و لاکتوز شیر مادر است
از شیرهای اچ آ در صورت تمایل کودک میتوانید جایگزین استفاده کنید ولی اگر شیر مادر هم میخورد جندان اثری روی آلرژی کودک نخواهد داشت
برای کنترل علابم آلرژی از شربت زادیتن روزی دوبار 1/5 سی سی و در صورت بی قراری از شربت سگا گریپ و ایزی کول روزی سه بار میتوان استفاده کرد