س.ف
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر
موهای من باشروع پاییز شروع به ریزش عجیب کرده که هنوز توقف نکرده همینطوری همیشه در همه زمان میریزه زمان حموم و شونه و سشوار به شدت بیشتر میشه اگه امکانش هنوز راهنمایی کنید.

سلام، سابقه عمل جراحی،استرس شدید، رژیم سفت و سخت نداشتین؟ بیماری تیرویید یا کم خونی ندارین؟

سلام چرا من حدود 1،5 ماه پیش برای چند روز استرس شدید داشتم
وای الان دیگه ندارم

استرس شدید جز مواردی هست که باعث ریزش مو میشه با فاصله زمانی چند ماه ،ممکنه علتش همین باشه و معمولا قابل برگشته و حای نگرانی نداره،توصیه میکنم ازمایش تیرویید،اهن سرم و فریتین و خون ساده چک بفرمایید و قرص پرفکتیل روزی یه دونه مصرف کنین،بعد از یه ماه نتیجه ازمایش و پاسخ درمانی رو اطلاع بدین و بهتره که حضوری ویزیت بشین

خیلی ممنون از راهنماییتون بله اگه وقت پیدا کنم حتما خدمت میرسم