ه.خ
عنوان :

عمل بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام روز بخیر ببخشید اقای دکتر من داروی دپاکین می خورم برای انجام عمل بینی مشکلی برام پیش نمیاد و تداخل دارویی با داروی ترازودن نداره و چند وقت بعد از ارتودنسی میشه عمل بینی انجام داد

سلام.همزمان با ارتودنسی میتوانید جراحی انحام دهید.در مورد دپاکین در صورتی که پزشک معالج شما نامه بدهد که عمل جراحی منعی ندارد ،از نظر ما منعی وجود ندارد