س.ع
عنوان :

علت عرق کردن دست وپا و هماهنگی جهت داروهای تجویزی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم بیمار شما است که حساسیت لاکتوزی و رفلاکس داره که شما فرمودید بعد از اتمام 5 ماهگی غذا دادن رو شروع کنم الان 5 ماه و سه روزش هستش چند مورد است که نیاز به راهنمایی های شما دارم:
1_آقای دکتر دخترم از ابتدا دست وپا وسرش سرد بود که من در مقالاتتون خونده بودم به دلیل رفلاکسه الان که بزرگتر شده همچنان سرش سرده ودست وپاش عرق میکنه اکثر مواقع علت چی میتونه باشه ؟ آیا نیاز به اقدامی هستش یا طبیعیه و به مرور برطرف میشه لازم به ذکر است که من تمام ویتامینهای تجویزی شما رو تا الان بدون وقفه دادم و برای تیروئید هم بدو تولد سه بار دکتر اولیه ایشون به دلیل اینکه من در دوران بارداری قرص لوتیروکسین نصفه مصرف میکردم گفتند چک بشه و در هر سه بار هیچ مشکلی نداشتند
2_شما قطره مولتی ویتامین viva تجویز کردید که بیش از 20 داروخانه مراجعه کرده ایم ندارند چه چیزی جایگزین میکنید وهمون 15 قطره بدهم؟
3_قطره آهنی که در دفترچه نوشته بودید هم داروخانه نداشت و به جاش frogolobin داد از نظر شما منعی ندارد؟ همون 10 قطره به کودکم بدم؟
4_آقای دکتر برای دل پیچه و نفخ هم یک دارویی تجویز کردید که داروخونه گفت قطره نعنا باریج هستش ولی دکتر مشخص نکرده هر بار استفاده چند قطره لطفا راهنمایی میکنید من عکس نسخه رو ضمیمه میکنم چون مطمئن نیستم داروخانه اسم دارو درست خونده باشه،واینکه این قطره گویا باید در آب حل شود واستفاده شود من میتونم تو شیرش بریزم وبدم؟
5_آقای دکتر درسترین و بهترین زمان دادن قطره آهن ومولتی ویتامین در روز کی هستش؟
6_ آقای دکتر من باید چند وعده در روز بهش غذا بدم؟و هر بار نرمش چقدر هست که بخوره؟و تایمهای مناسب چه زمانی از روز است که بهتر است غذا داده شود؟
7_آقای دکتر من در یکی از سوالات قبلیم از شما پرسیده بودم با توجه به اینکه فرموده بودید باشروع غذا بایولاکت حذف بشه چه چیزی جایگزین میکنید شما دو تا قطره معرفی کردید راننوفلورو روتفلور کدوم لز نظر شما برای افزایش سیستم ایمنی وتامین پرو بیوتیکها مناسب هستش تا من همون رو تهیه کنم؟
ممنون بابت تمام زحماتتون آقای دکتر
من عکس نسخه ودو دارویی که تهیه کردم رو خدمتتون میفرستم

سلام روتفلور یا راننوفلور هر دو مناسب هستند
ویتامین دی 3 ترزیا 1 قطره و مولتی ویوا یا مایول هر کدام باشد فرقی ندارد
فروگلوببن 15 قطره کافی است ولی اگر دندان داشت باید تمیز شود
آهن قبل نهار و ویتامین یکساعت بعد سبحانه8 مناسب تر است

برای,درد شکم
افشره نعناع باریج 3 قطره با آب یا شیر همراه نبات سفید
شربت سگا گریپ
قطره ایزی کول یا اینفاکول هر کدام 10 قطره
تا 5 بار روزانه مجاز است

آفتاب مستقیم روزانه 30 دقیقه
دمای زیر 25 محل خواب در شب
وسایل خواب بدون مر و پشم و کاموا باشد

تست تیروئید در چکاپ های دوره ای سالانه کافی خواهد بود