م.م
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
اقای دکتر الان دوهفته هست که پسرم شربت گاویسکون میخوره ولی تمام علائم رفلاکسش برگشته . سینش خس خس میکنه سرفه های خلطی . بد خوابی شبانه . و مدام ترش میکنه مخصوصا تو خواب دیشب مجبور شدم دوباره زانتاک بهش بدم تا بتونه بخوابه سوالم اینه بازم باید گاویسکون رو ادامه بدم یا نه ؟ دوم اینکه اگر زانتاک بدم ایا درمان میشه ؟چون من درمان میخام نه کنترل .
ایا درسته زانتاک باعث فراموشی در بزرگسالیش میشه؟
اقای دکتر چند شبه که نصف شب گرسنش میشه شیرخشک بیومیل سوی بهش میدم چون به تنها شیری که الرژی نشون نداده اینه . ممکنه به خاطر شیرخشکش رفلاکسش برگشته باشه ؟
ایا کپسول پانکراتین همون کرئون هست؟

سلام بله کروون همان پانکراتین است
اگر با گاویسکون مشکل ها نشود باید از رانیتیدین یا تمپرتزول و بکلوفن مجدد برای,کنترل ریفلاکس استفاده کنید
شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید
گرما . دندان. بیماری ویروسی و ... رژیم غذایی دارای آلرژی باعث برگشت یا تشدید علائم ریفلاکس معده میشود

امپرازول نصف کپسول 20 و بکلوفن 1/3 قرص میتوانید جایگزین کنید