ل.م
عنوان :

زمان پریود شدن بعد از تزریق دیفرلین در دختر 14 سال

متخصص زنان، زایمان و نازایی
برای جلوگبری لز بلوغ زودرس (البته بعد از پریود شدن )دیفرلین وآمپول رشد تزریق کردن الان حدود 4 ماه از قطع آمپول گذشته ولی پرود نشده چکار کنم ؟
سلام بله دی 95 یکبار پریود شدن بعد از پریود آمپول تجویز شد یکبار دیگر هم شدن که تو این فاصله هورمون رشد با دیفرلین (هر سه ماه ) نزریق شده البته هورمون رشد دوسه ماه زودتر از دیفرلین قطع شد دیفرلین تاریخ 22 تیر تزریق شد

میتونید فرصت بدید، ممکنه چندماهی تاخیر در پریود شدن داشته باشن

یعنی تا چند ماه ؟؟ ممنون از پاسخ شما
واقعا ؟؟؟ ممنون

بله، چون تاثیر آمپول دیفرلین بعد از 6 ماه بتدریج از بین میره و دخترخانم شما از قبل هم پریودهای منظمی نداشتن

پس تو این مدت امکان بلند تر شدن قدش هست ؟ صفحه رشد بسته نمیشه ؟ الان 161

امکانش هست که کمی افزایش قد داشته باشن

صفحه رشد معمولا توچه سنی بسته میشه ؟؟من خیلی نگرانم که برای دخترم مشکلی پیش بیاد

از 16 سالگی شروع به بسته شدن میکنه و 18 سال کامل بسته میشه

خیلی خیلی خیلی لطف کردید ممنون الهی که همیشه سالم باشید
سلام وقت بخیر با پزشکی که قبلا دیفرلین وهورمون رشد را برای دخترم تجویر کرده بودن صحبت کردم ....میگن که باید تا الان پریود میشدن باید قرص مصرف کنن به نظرشما چکار کنم صبر کنم یا قرص را شروع کنم ( البته هنوز حضوری نرفتم ونمیدونم چه قرصی میخواد بده )میترسم قرص هم عوارض داشته باشه ویه مشکل دیگه پیش بیاد

اگه قرار باشه پروژسترون بدن برای پریود شدن ، قدشون کوتاه میمونه و رشد پستان عقب میوفته، ما زنانی ها معمولا" تا 15_16 فرصت پریود شدن میدیم ولی غددها با ما متفاوت عمل میکنن، احتمالا" تحت نظره غدد هستید و نظره ایشون برای ادامه ی درمان تحت نظره خودشون ارجح تره

اگه صبر کنم به طور طبیعی پریود میشه ؟؟ بعدا پستان رشد میکنه ؟؟؟
ممنون دکتر غدد هم خداروشکر دارویی ندادن گفتن صبر کنم بازم ممنون