ا.ن
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم سنش2.5هست وزنش بین 12.5تا13کیلوهس دیشب تب کرد بی قراری از صبح سرفه شدید شروع شده چرک خشک کن چی بدم برای سرفه هاش؟شربت بروفن هر8ساعت 3سی سی میدم سرما خورگی هم 3.5سی سی میدم!سینه خیلی حساسی داره سرفه بد میکنه دکتر بیمارستان شربت آموکسی کلاو هر 8ساعت 3.5سی سی مناسب هست یا چیز دیگه ای بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

شربت بروفن هر شش ساعت چهار سی سی و شربت زادیتن هر دوازده ساعت 2/5سی سی ،شربت پلارژین کیدز هر هشت ساعت 2/5 سی سی بدهید آنتی بیوتیک را هم هر هشت ساعت 4سی سی بدهید

آموکسی کلا250هس؟تبش رفت بالا دوباره بردم زیتروماکس داد روزی 2.5سی سی کدام مناسب تر هست حواب میده؟تبش 40درجه بود بروفن با استامینوفنم هر 4ساعت گفت 6سی سی بده!خوبه؟سرماخوردگی 2.5سی سی؟
اینا علایم آنفولانزا نیست؟

اگر تب شدید است آزمایش خون CBC و ESR وCRP بدهید فعلآ کوآموکسی کلاو بدهید و تب بر را همانطور که گفتم بدهید

میتواند علائم آنفلوآنزا باشد با آزمایش تایید می شود

تبش قطع شده نگران کننده نیست دیگه؟
آقای دکتر از امروز دوباره بهم ریخته بی حاله سرفه هاشم شروع شده بروفن رو داشتم قطع میکردم بدم بهش دوباره انگار بدن درد داره؟نمی دونم چیکار کنم ؟
سلام آقای دکتر شبتون بخیر من مامان اهوراهستم امروز امدیم بیمارستان اهورا سرفه هاش خیلی شدیده جوری که بالا میاره چرک خشکنو بدم یا صبر کنم؟دونه های بدنشم باز یکم درومده چیکار باید بکنم؟
میشه کمکم بکنید

آنتی بیوتیک را بدهید و برای دونه های بدن از کرم استفاده کنید

سلام شبتون بخیر آقای دکتر من چرک خشکنو دارم میدم از صبح سرفه هاش خلطی و خروسکی هست
دیشب انقدر شدید بود که بالا آورد تا کی بهبود پیدا نکرد سرفه ها مجدد بیارم؟
دونه هاه کامل خوب نشده هنوز مستعد هست نگران کننده نیست؟لازم به آزمایش نیست؟

اگر تا فردا سرفه با دونه کمتر نشد پس فردا بیاورید

خیلی ممنون
کرم ندادین برای دونه هاش!چی بگیرم کرم؟