س.ش
عنوان :

زنان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ببخشید من 1 مهر اخرین پریودم بود 5ابان 3 روز لک دیدم 8 ابان ازمایش بتا دادم منفی بود سونو دادم اندومترم 5/5 میلیمتر بود اما پریود نشدم نگرانم خیلی دیروز یعنی 21 ابان بازم ازمایش بتا دادم منفی بود

سلام..اگر آزمایش بارداری و سونوگرافی نرمال بوده،یکسری آزمایشات هورمونی انجام دهید

اخه میخام بدونم ازمایش به موقع انجام شده اگر چیزی بود نشون میداد؟ بعد اینکه اندومتر 5/5میلیمتر امکان بارداری وجود داره

بله،در اون زمان قاعدتا آزمایش باید بارداری را نشون بده و با آندومتر نازک احتمال بارداری کم هست

خانم دکتر من 15 عدد قرص دوفستون دکتر ماما واسم نوشته بود الان 4 عدد از قرصا مونده لک دیدم چیکار باید کنم؟

از روز چند سیکل دوفاستون رو شروع کردین ؟10روز هم مصرف کرده باشین کافی هست ،می تونید قطع کنید

نمیدونم من 1مهر پریود شدم بعدش 5ابان 3 روز لک دیدم اصلا پریود نشدم از 21 ابانم قرص خوردم
خانم دکتر الان لک دیدم یعنی دیگه حامله نیستم؟

قرص رو قطع کنید و صبر کنید تا پریود بشین...با شرایطی که گفته بودین بارداری بعید هست...اگر باز هم خونریزی نداشتین،جهت بررسی و آزمایشهای هورمونی به پزشک مراجعه کنید