ف.ط
عنوان :

کاهش فشار.

متخصص قلب و عروق
در مواقع زیادی فشار 10 بر روی 7 میاد. و پشت سرم یه حالت ضعف دست میده

سلام
سن و مشخصات شما چطور است؟
داروی خاصی مصرف میکنید؟
بیماری دیابت دارید؟
آیا کمخونی دارید؟

30 سالمه. هیچ داروی مصرف نمیکنم. بیماری خاصی هم ندارم. تمام تست های مربدط به قلب رو انجام دادم.گفتن مشکلی از جهت قلبم نیست.و کلا نمک هم میخورم ولی فشارم پایین میاد

مشکل مهمی نیست
شما باید یک سری مانورهایی را در کنار مصرف خیلی زیاد مایعات انجام بدین
مثلا دست ها رو مشت کنید و به داخل شکم چمباتمه بزنید
و بار ها اینکار را تکرار کنید از ایستادن طولانی مدت پرهیز کنید
به پزشک قلب اگر مراجعه کردید از او بخواهید که مانورهایی موسوم به tilt training را بطور عملی به شما آموزش بدهد

مچکر