م.ک
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام.من مکمل پرفکتیل رو تهیه کرده بودم.باورم این بود که این مکمل هم به بهبودی جوشهای صورتم کمک میکنه و هم جلوی ریزش موی منو میگیره.ولی جایی خوندم که یک نفر نوشته بود با خوردن این قرص جوش زده بجای اینکه جوشهاش خوب بشه.میخواستم بدونم این مکمل برای مو خوب هست؟ و اینکه به بهبودی جوش کمک میکنه یا باعث ایجاد جوش میشه؟ ممنون.تصویری رو هم ضمیمه کردم که پیرامون این قرص این تصویر هم منتشر شده

مهتاب این نوشته ها تبلیغاته

ولی پرفکتیل برای مو و ناخن مکمل خوبیه ولی جوش رو بهتر نمیکنه

ممنون آقای دکتر. نگفتید که این قرص باعث جوش زدن هم میشه یا نه؟ لطف کنید دستور مصرفش روهم بفرمایید

کلا ویتامینها کمی جوش رو بدتر میکنن