p.a
عنوان :

برفک دهان و زبان

فوق تخصص نفرولوژی کودکان
با سلام و خسته نباشید.دختر 5 ماهه ای دارم که چند روز هست زبان و دهانش برفک زده.و در حال افزایش هست.دکتر بردم بهش شربت نیستات داد.استفاده کردم موثر نبود،بار دیگه بردم بهش سه عدد کپسول داد که داخل 3سی سی اب حل کنم و صبح و شب یک سی سی درون دهانش بریزم اما فایده نداشت.اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
از وقتی دهانش برفک زده صداش هم بشدت گرفته.قطره سیتریزین هم هر 12 ساعت 1/5سی سی میدم.انتهای حلق و حنجره اش هم سفید شده و برفک زده.

سلام .بهتره از,نظر ایمنی بررسی بشه.