س.ف
عنوان :

خیره شدن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر پسر خواهرم 9 سالشه طی دو ماه قبل 3 یا 4 بار متوجه این شدن که به یه نقطه خیره میشه حدود دو سه دقیقه هر چقدر صداش میکنن هیچ واکنشی نشون نمیده بعد از چند دقیقه بالا میاره و حالش خوب میشه دلیلش چیه سابقه بیماری هم نداره فقط نوزادی رفلاکس داشته و اصلا دارو مصرف نکرده
آقای دکتر درسش خیلی خوبه مشکلی تو یادگیری نداره
ولی خوب غذا نمیخوره و جثه ریزی داره وزن 26 کیلو
آقای دکتر برای دخترخودم قطره رامنوفلور تجویز کردید قطره پیدا نکردم ساشه گرفتم مشکلی ندارد چقدر باید بهش بدم؟ الان سرم خورده و سرفه داره قطره رسپوویت تا چند روز بدم تا پایان قطره میشه بدم بهش؟
موقع سرما خوردگی باید ویتامین هاشو بدم؟
از عین امگا چقدر بهش بدم 9 ماهشه

سلام امگا روزی یک بار 2 سی سی
رسپوویت تا آخر زمستان اشکالی ندارد تکرار کنید
ساشه رامنوفلور نصف بجای 10 قطره استفاده میشود

خیرگی بیش از چند ثانیه نوعی تشنج در کودک است که حتما باید نوار نعری گرفته شود و درصورت لزوم درمان شود

زمان تب و استفاده از انتی بیوتیک ویتامین ها را قطع کنید