ش.د
عنوان :

لک های جای جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خانمی24ساله هستم صورتم خیلی جوش میزنه وجای جوش بصورت خونمردگی قهوه ای ولک میشه دکترم که رفتم چندباربهم صابونوقرص واینجورچیزامیدن که هیچ اثری نداره همیشه واسم سواله کسانی که پوست خوب دارن چکارمیکنن، بااینکه تغذیه نسبتا خوبی دارم ممنون میشم هرنکته ای هست بفرمایید

درمان جوش باید بطور مرتب طی یک دوره کامل گاهی 6 ماه گاهی تا دوسال پیگیری شود اینکه بخواهید با یک دوره چند روز و هفته خوب بشه اینگونه نیست

من الان دردسرم جوشام نیست هرچندکه تحت درمان3ماهه هم بودم وبدترشدم من میخوام واسه لکهای قهوهای جای جوش یه راه کارلطف کنید
پوستم داغون شده افتضاح دکتررفتم نتیجه نمیگیرم پوستم خیلی دیربه همه چی واکنش میده پوستمم چربه
توروخدا کمکم کنیدآقای دکتر فقط بهم بگید چکارکنم که یه پوست صاف ویکدست داشته باشم بخدااینقدرهزینه کردم ونتیجه نگرفتم کلافه شدم الان خواهرم اصلابه پوستش نمیرسه وهیچ محصولی استفاده نمیگنه ولی پوست خیلی خوبی داره

درمان جوش و جای جوش از هم جدا نیست من فقط توصیه های درمانی تحت نظر متخصص پوست را توصیه میکنم و راه کار دیگری نمی شناسم و بیشتر درمانهای لیزر و میکرونیدلینگ و لیزمد و...... راه های درمانی تکمیلی برای بعد از بهبودی جوش هست تا اسکارها درمان بشه

من تاحالا3بارمیکرودرم کردم وهیچ تاثیری نداشته، امامیکرونیدلینگ انجام ندادم آیاروی صورتی که جوش داره اشکال نداره؟ دردنداره؟ ممنون

تاکیدکردم بعداز درمان جوش برای جای جوش اقدام می شود

میتونم بادادن شرح می
میتونم بادادن شرح حال بهتون از راکوتان استفاده کنم؟؟