ن.ه
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام . دخترم 11ماه داره از دیروز آبریز بینی داره بهش شربت سرماخوردگی دادم اما دوست نداره . بینیش کیپه و نمیذاره تمیز کنم احساس میکنم داخل بینیش زخم شده باشه اسپری بینی داده بودید ولی اثری متوجه نشدم و بخاطر گرفتگی بینی راحت نمیخوابه .
سرفه خشک و عطسه هم میکنه
مدفوعش سفته ،شیرخشک نان آل110 میخوره میتونه از اون باشه ؟ نیازی هست شیرخشک عوض بشه یا نه

سلام اگر آب کافی و فیبر کافی به کودک ندهید یا بیش از حد کودک را بپوشانید دجار کم آبی بدن و یبوست میشود
برای سرفه و عطسه شربت سرماخوردگی کودکان زیر یکسال ممنوع است
زادیتن روزی,دوبار 2 سی سی
اسپری بینی نازونکس روزی دوبار یک پاف
شربت پدی کاف روزی دوبار 3 سی سی

اشکال ندارد
بخور گرم و مدیریت آلرژی برای خشکی بینی کمک کننده است