م.ش
عنوان :

کیست بارتولن

متخصص زنان، زایمان و نازایی
چند بار کیست بارتولنمو تخلیه کردم حالا خیلی بزرگ سده و دردناک تقریبا یه گردوی بزرگ جز جراحی راهکار دیگه چیه قرص سفیکسیم با مترو نیدازول میخورم

سلام حتما باید مراجعه کنید در کیست بارتولن عود کننده روش خاصی هست که انجام میدهیم تا عود نکند

عملش سنگینه .یعنی نیاز به استراحت دارم
ببخشید الان که رفتم دستشویی موقع پاک کردن دستمالم خیلی کم خون ابه شد ممکنه از بارتولن باشه یا...
میشه به اینم پاسخ بدید خیلی نگرانم
ممنونتون میشم