آ.ف
عنوان :

حساسیت به شیر

متخصص بیماری های کودکان
سلام
دخترم یک سالشه و تحت نظر شماست در ازمایش رست تست 9 ماهگی حساسیت به شیر گاو ذکر شد که توضیحی راجب للکتوز یا پروتئن نداده بود. ازمایش 9ماهگی calprotectin 58 بود که در ازمایشات بعدی به 30 رسیده بود حالا ازمایشات جدید رو خدمتتون میفرستم میخوام بدونم هنوز هم باید رژیم غذایی رو رعایت کنه و شیره و مغزی جات و لبنیات نخوره؟ سوال بعدیم در مورد وزنشه وزن تولد 3200 و وزن یک سالگی *****9100 بود دختر در یک سالگی 15 دندان دارد ایا وزن کم بخاطر حساسیت هست یا دندان؟ شیر خودم رو همراه با ایزی کول میخوره قطره بی ویتال قطره d3 سابولار دوبار در هفته و کلسیم میخوره
بعد تز خوردن شربت coral citrate رفلاکس دارد

سلام
کودک در حال حاضر فقط عدم تحمل لاکتوز دارد و رژیم لاکتوزی و قطره ایزی کول همراه شیر مادر باید استفاده شود
ناسا و سایر نداد غذایی که فاقد لاکتوز هستند را میتوانید بدهید
اختلال رشد به علت سو خوب و از عوارض عدم تحمل لاکتوز است که تا زمانی که شیر میدهید باید انتظار کاهش نسبی رشد را داشته باشید
مکمل های ذکر شده را تا پایان دوره شیردهی تمدید کنید

سه ماه بعد از قطع شیردهی معمولا سو جذب کنترل میشود و رشد کودک بهبود میابد
تداوم شیردهی در شب , شیر بیش از دوبار روزانه میتواند باعث طول کشیدن سو خوب در کودک شود