ل.س
عنوان :

تخمک گذاری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من تنبلی تخمدان دارم که این ماه کلومفین مصرف کردم روز 13 پریودی سونوگرافی رفتم که یم فولیکول غالب 17 داشتم و نوشته بود مختصری مایع خلفی در کلدوساک مشاهده میشود که وقتی پیش پزشکم رفتم چیزی نگفت فقط یک امپول hcg برام نوشتن حالا سوالم اینه اون مایه خلفی یعنی تخمک رو قبل از سونو آزاد کردم؟

سلام کار پزشکتون درست بوده وتخمک هنوز ازاد نشده اون مایع ازاد از قبل ازادسازی وجود داره معمولا

خیلی ازتون ممنونم