ز.ب
عنوان :

تفسیر نتیجه آندوسکوپی

فوق تخصص گوارش و کبد
سابقه معده درد برای مدت بالای 15 سال،سوزش معده،معده درد شدید،بازگشت اسید شدید،داروهایی مانند پنتاپرازول رابیپرازول و دومپریدون در زمان های مختلف استفاده شد،منتها در سه ماهه اخیر با وجود رعایت رژیم غذایی ،درد معده ی شدیدی را تجربه میکنم،قد 171،وزن 79 کیلو.
(نمونه برداری حین آندوسکپی انجام شده)
و جواب آزمایش مدفوع هلیکو باکتری منفی میباشد
سلام آقای دکتر،درد معده،درد در قفسه سینه،منتشر کننده به پشت،درد در گلو،درد از خود معده تا گلو

امپرازول ناشتا نیم ساعت قبل غذا تا 8هفته
فاموتیدین 20 هرشب تادوهفته
رعایت رژیم غذایی وپرهبز از رهرچیزی که علایم شمارو تشدید میکنه
پرهیز ازپوشبدن لباس تنگ
نخوابیدن بعداز غذا تا یک ساعت
پرخوری نکردن