ا.د
عنوان :

غده لنفاوی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام خانم دکتر
من دخترم 5سالشه
امروز خیلی اتفاقی متوجه یک غده لنفاوی برجسته در فاصله دو سانتی گوش و سه سانتی از خط رویش مو در عقب سر شدم که اندازه لوبیاس حدودا که درد نداره
دخترم تب نداره
دیروز یکبار گفت توی گوشم که همین طرف چپ است درد داره یکبار بار هم امروز کنار گوشش با فاصله یک سانت بطرف صورت گفت سرم درد میکنه که خیلی زود گفت خوب شد
دو هفته قبل ده روز ابریزش داشت که با یک نوبت سیتریزین قطع شد
یکماهه مدرسه میره و تو مدرسه زیاد میدود میگه گاهی که خیلی میدوئم مچ پاش پاشنش و ساق پاش و گوشت رانش درد میگیره
البته فعالیت و پرش و بازیش تغییر نکرده
اینا بهم ربط دارن؟
ما ایران نیستیم و تازگی مهاجرت کردیم به شدت نگرانم به نظرتون نیاز به پیگیری جدی داره؟

سلام
نگران نباشید معمولادربچه ها واکنشی هست مثلا عفونت گوش

اگه بزرگ شد یا استخوان درد وکاهش وزن یاتب بهش اضافه شدبایدبررسی شه