ح.ش
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام وقتتون بخیر آقای دکتر طبق فرمایشتون به ماهور تخم بلدرچین دادم حساسیتی نداد اما بعد چند روز زرده تخم مرغ امتحان کردم حساسیت نشون داد و بدنش ریخت بیرون.دیگه نخورد تا بهتر شد بلافاصله بعدش اسهال شد از اول هقته اسهال شدید با اینکه دکتر بردیمش و کیدی لاکت تجویز کردن همچنان اسهال هست و شدید پاش سوخته هرچی پماد سودو و کالاندولا و کلوتریمازول زدم خوب نشد یعنی اولش دونه دونه بود الان شده ی تیکه قرمز.
دو شب با فاصله ام هست ک شبا دل درد داره تا صب نمیخوابه روشکم فقط میتونه بخوابه قرار نداره پاهاشو میکوبه زمین من بهش نبات داغ دادم و ماساژ دادم یکم بهتر شد.

یک دنیا سپاس آقای دکتر.

با سلام الان به نظر قارچ هست . حتما برای یک هفته تا 10 روز کرم کلوتریمازول بزنید روزی دو بار

شیرش هم عوض کنید و شیر ایزومیل تا دو هفته بدید

آقای دکتر فرموده بودید ک شیر نئو کیت بخوره

اگر روی نیوکیت هست که همون رو ادامه بدید

برای اسهالش چی کنم یک هفتس اسهال شدید هست.
دکتری ک بردیم فرمودندویروس اما هنوز خوب نشده خیلیم بی میل شده ب غذا.
دل درد و کوبیدن پاهاش برای چی میتونه باشه

ویروس میتونه حداقل یکی دو هفته باعث این اسهالش بشه

شربت زینک گلوکونات بدید روزی 5 سی سی دو هفته

قرص ORIX
هم توی اب حل کنید هر بار اسهالی هست بهش بدید

یک ماه و نیم شیر نیوکیت میخوره.
آقای دکتر این سری دکتر براش مولتی ویتامین kidssi appetite نوشتند ب جای اد البته من گفتم دکتر خودشون اد تجویز کردند.
اد رو ادامه بدم یا این مولتی بدم.
پس داروهای جدید مصرف کنند اون شاسه های محلول در شیر کیدی لاکت هم ادامه بدن یا ن.

بله کیدی لاکت رو ادامه بدید
ویتامین هم آ د بخوره تا خوب بشه بعد میتونید مولتی بدید

🙏
خیلی لطف کردید آقای دکتر.
یک دنیا سپاس بابت وقتی که برای ماهور گذاشتید.