م.ب
عنوان :

مصرف دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر چند روز پیش جواب آزمایش پسر 15 ماه با وزن فعلی7/5 و قد172 رو براتون فرستادم ک شما فرمودین از زینک و پروتیین وی و آرژنین و مکمل ها استفاده کنید حال از نظر شما کدام زینک.آهن.مولتی ویتامین.آرژنیین.ویتامین وی بهتر است
در ضمن در حال حاضر از مولتی ویتامین آپوویتال آلمانی داره استفاده .آیا با شرایط رفلاکس خفیف و حساسیت ب پروتیین گاوی این داروها مشکلی ندارد
ممنون و سپاس از زحمات جنابعالی
ببخشیدقد72
و از چه نوع شربت آهنی استفاده کنه
لطف کنید بهترین هایشان را معرفی کنید

سلام
شربت فلورادبکس آهن روزی 5سی سی
شربت ارژیتال روزی 5 سی سی صبح ها
شربت زبنک پلاس فیشر یا امسال یک روز,درمیان 5 سی سی
پودر پروتئین وی کودکان مانند پیور مروتیین روزی 2 قاشق غذاخوری
پودر مالت رایا روزانه دو قاشق چایخوری

کپسول دی 3 نانو کپ 2000 واحدی هر جمعه یک عدد مخلوط با ماست یا آبمیوه