م.م
عنوان :

درمان خونریزی شدید پریودی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
پنج ساله کم خونی گرفتم فریتین زیرصفربوده آهن تزریق کردم وتاکنون هر روز قرص آهن مصرف میکنم سه سال پیش سه بار آمپول دکاپپتیل زدم چندماهی پریودنشدم دوز فریتین بالا رفت ولی خونریزی های شدید دارم در بافت آندومتر درهیستروسکپی نشان داده فیبروم های بسیار ریزی وجوددارد پولیپ مشاهده نشده. الان سه ماهه فریتین باز سیر نزولی پیداکرده دستور بعضی دکترها برداشتن رحم وبعضی بعلت اینکه 46سالمه ونزدیک یائسگی هستم تجویز شش ماه آمپول دکاپپتیل داده شده همراه با قرص های مکمل کلسیم وغضروف سازی...آزمایش پروژسترون وfsh انجام دادم مقدارشون تغییر کرده در معرض پیش یائسگی هستم حالتهای تپش قلب وگاهی پنیک هم دارم. پیشنهاد آیودی میرنا هم داده شده ولی چون ممکنه بابدنم سازگاری نداشته باشه انجام ندادم ویک همانژیوم درکبدم دارم که چون هورمون پروژسترون این دستگاه داره انجامش ندادم لطفا راهنمایی بفرمایید
آمپول دکاپپتیل سه بار تزریق کردم وچهارماه پریودم قطع شد سه سال پیش !ازاون زمان تا سه ماه پیش فریتینم خوب بوده ومرتب تحت نظر دکتر آنکولوژ هستم اما از سه ماه پیش تابحال مقدارفریتین پایین اومده
🙏

اگر خونریزی شما شدید شده و جدیدا آمپول دکاپپتیل نزدید می توانید 3 نوبت دیگه آمپول را تکرار کنید یا اینکه تحت درمان خوراکی هورمونی قرار بگیرید. موفق باشید و سلامت ....