م.ف
عنوان :

سرطان متاستاز پستان به کبد

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
خانم 26 ساله بعد از جراحی و شیمی درمانی و پرتو درمانی متوجه تارگت های متنوع در کبد که بیوبسی متاستاز رو تایید کرده .راه درمان چیه آقای دکتر لطفا راهنمایی کنید ؟

چند وقت بعد از اتمام شیمی درمانی این ضایعات دیده شد

ما پارسال سال 97 دیماه شیمی درمانی تموم شد .امسال یه هفته پیش متوجه شدیم متاستاز شده.آزمایش cish امروز فرستادیم آزمایشگاه مستوفی که انجام بشه ما ساکن تهران هستیم .دکتر جراح ما دکتر اکبری بود بیمارستان تجریش .دکتر آنکولوژی هم دکتر امیر شهرام یوسفی کاشی تو بیمارستان تجریش
تو بیمارستان تجریش قسمت آنکولوژی داره.بعد عمل جراحی مارو معرفی کردن به این قسمت که از بین چندتا دکتری که هستند ما افتادیم با ایشون .الان باید چیکار کنیم ؟ راهی نداره درمان بشه
دیروز بستری کردن قرار شده 4 جلسه شیمی درمانی بشه .یک جلسه دیروز انجام شد که تاکسل 330 بود داروش. شما لطفا راهنمایی کنید چیکار بایستی بکنیم ؟
آقای دکتر فردا میشه حضوری بیاییم با مریضمون کلینیک آروین؟ ممنون میشم یه وقت حضوری محبت کنید
باشه چشم ممنونم آقای دکتر خیلی لطف کردید
سلام آقای دکتر وقت بخیر دو هفته پیش مطب خدمت شما رسیدم و بدلیل دوری راه نتواتستم دوباره خدمت برسم جواب آزمایشات جدید رو که خودتون فرمودین ضمیمه کردم
اقای دکتر یک جلسه شیمی درمانی با داروی تاک سول انجام شده همین روند درمانی مناسبه؟
تاک سول 330
آقای دکتر یک جلسه شیمی درمانی با داروی تاک سول 330 انجام شده این روند درمانی درسته ؟
جسارتا چه داروهای دیگه ای مناسبه؟