A.b
عنوان :

یک لایه سفید رنک شیشه ای آهکی سفت در سقف دهان(کام)

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ رینو ...
مشاهده یک لایه سفید رنک شیشه ای آهکی سفت در سقف دهان(کام) بچه 1/5ساله.
زایده نیست.لایه ندارد.همسطح با کام دهن بچه است.
چند روز قبلش شربت کلسیم مصرف میکرده که بعد از فهمیدن این مورد شربت را قطع کردیم.
چند روز قبلش شربت کلسیم و کلی آنتی بیوتیک مصرف می کرده.
دکتر اطفال و حلق و بینی و دندان پزشک بردیم.ولی هیچ کدام تشخیص درستی ندادند.
سلام
مادرش می خواد بچه را سمت روشوئی ببرد و بشورد.در چندین مرتبه بچه، مسواک بزرگسالان را برداشته و به سمت دهانش می برد.
به نظرم امکان بیماری قارچی هم احتمال دارد که یک نوع قارچ باشد.

سلام وقت بخیر
قطعا جسم خارجی ست حضورا مراجعه کنید خارج بشه

جسم خارجی نیست.
سلام
برچسب بسیار نازکی که جای گودی پیچ میز و کمد را می پوشانه.و همسطح می کنه.
چسبش هم بسیار قوی بود.خیلی قشنگ چسبیده و همسطح با کام دهن بچه شده بود.
بعد از 10روز خودش افتاد.
خدا را شکر که به اتاق عمل و بی هوشی نکشید.
🙏

سلام. عرض کردم خدمتتون که قطعا جسم خارجی ست

🙏