م.ز
عنوان :

میگرن

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب) ...
چگونگی قطع داروی آمی تریپتیلین 25 بعد از 4 سال استفاده که برای دردهای میگرنی و با تجویز دکتر روزی یکی استفاده میکنم. در حال حاضر قصد بچه دار شدن دارم و میخوام مصرف قرص رو قطع کنم. با تشکر

سلام
دو هفته نصف قرص بخورید و دو هفته بعد قرص ده میلی دو هفته بعد نصف قرص و حذف کنید
سعی کنید از مواردی که باعث تشدید سردرد میشود پرهیز کنید و خواب مناسب داشته باشید

🙏