ا.ن
عنوان :

شربت زانتاک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید من پسری 5 ماه دارم که رفلاکس داره و شربت زانتاک مصرف می کنه که واقعا هم کمک کننده است به کاهش سوزش گلوش ولی اخیرا در اینترنت مقاله ای را خوندم که نوشته بود سازمان غذا ودارو آمریکا شربت زانتاک را سرطان زا اعلام کرده و دستور به جمع آوریشون از داروخانه ها شده با توجه به این مطلب الان باید چکار کرد ؟ شربت پسر من هم ترکیه ای است ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید چه دارویی را جایگزین کنیم البته کپسول لانزو هم مصرف می کنه

سلام شربت رانیتیدین ایرانی یا گاویسکون با همان دوز جایگزین زانتاک میتوانید استفاده کنید