م.ح
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر وقت بخیر!
خواهش میکنم جواب بدین اقای دکتر. من بعد از خدا امیدم به پاسخ شماست. شهر دوری هستیم نمیتونم حضوری خدمت برسم.
عذرخواهی میکنم سوالاتم خیلی زیاده؛ ممنون میشم به تمام سوالاتم پاسخ بدین.
پسرم 5 ماه و نیم هست. از پایان 2 ماهگیش رفلاکس گرفته.کلا سینمو دیگه نگرفت و شیرم خشک شد. اوایل 2 هفته شیر خشک ببلاک AR میدادم که هم خیلی کم میخورد و هم دور لبش دونه میزد که بردمش دکتر گفتن که احتمالا آلرژی داره و شیر خشک آپتامیل پپتی تجویز کردن. اینم باز کم میخوره. قبلا تو خواب میخورد ولی الان اصلاا تو خواب نمیخوره و شیشه هم نمیگیره و فقط تو بیداری به زور کلیپ نشون دادن و سرگرم کردن و شعر خوندن؛ با قطره چکون بهش شیر میدم. کلا هم تو 24 ساعت 450 تا 500 سی سی بیشتر نمیخوره وزنش الان 7500 هست وزن تولدش 3800 بود.
قبلا روی ران پاش و بازوهاش خشکی بود ولی یه هفته هست که خشکی ها کاملا برطرف شده. ولی همچنان با شیشه شیر نمیخوره و فقط با قطره چکون!

اینکه 450 تا 500 سی سی شیر تو 24 ساعت میخوره و 2 وعده غذا سوپ به غلظت حلیم؛ هر وعده غذا 70 سی سی؛ ایا کم نیست مقدار شیرش تو 24 ساعت؟

چیکار کنم شیر بیشتری بخوره؟

میتونم تو مقدار آب کمتری؛ پیمونه شیر خشک بیشتر بریزم مثلا توی 90 تا آب ؛ 5 تا پیمونه شیرخشک بریزم که مواد معدنی و ویتامین بیشتری بهش برسه؟

دارو هم 2 هفته امپرازول بهش دادم؛ یک ماه نکسیوم 1/3 صبح و شب و 6 هفته هم ازونیوم 1/3 صبح و شب. الان یه هفته هست که تمکم شده داروش ایا بازم بهش بدم یا نه؟ چه دارویی تجویز میفرمایین؟

بالااوردنش هم روزی یه بار تقریبا زیاد بالا میاره و بقیه ش هم یه وقتایی با آروغ زدن یکمی در حد 2 یا 3 سی سی بالا میاره.

غذا هم یه وقتایی بالا میاره اگه آروغ بزرگی بزنه یا فعالیتش زیاد باشه، در حد 3 یا 4 قاشق بالا میاره.

از ساعت 12 شب که میخوابه تا ساعت 9 صبح اصلا برا شیر بیدار نمیشه و تو این فاصله وقتی شیشه شیر رو میذارم دهنش فقط 10 سی سی میخوره! چیکارش کنم؟ بد نیست که این همه ساعت شیر نخوره؟ ایا طبیعیه؟ ولی خوابش خوبه و تو طول روز هم 3 یا 4 بار یه ساعتی میخوابه.

باید تو 24 ساعت چقد بهش شیر خشک بدم به غیر از 140 سی غذایی که تو 24 ساعت بهش میدم؟ چون اگه به میل خودش باشه نمیخوره و مجبورم با قطره چکون بهش بدم.

خیلی ممنونم خدا خیرتون بده که با حوصله پیاممو خوندین. من تو یه شهرستان دوری هستم که دسترسی به پزشک خوب ندارم. ممنون میشم به دغدغه هام پاسخ بدین.

سلام از کودکان ریفلاکسی که آلرژی دارند تا 5 بار روزانه غذاهای متنوع بدهد و روزی 4 تا 5 بار شیر در حجم 75 سی سی کافی خواهد بود
از ساعت 11 شب تا 6 صبح شیر نیاز ندارد
از شیرهای گلدن گات یا هومانا اس ال میتوانید استفاده کنید ولی اگر در دسترس نبود شیرهای پمنی جونیور و ایزومیل را هم نیتولنبد بدهید
شربت گاویسکون و زادیتن روزی دوبار 2 سی سی اغلب کافی است ولی در صورت بی قراری قرص بکلوفن 10 را هم نیتولنبد روزی دوبار 1/4 قرص بدهید
قطره دی 3 مایول یا اولترا روزی 10 قطره و آهن ایروفیکس روزی 15 قطره کافی خواهد بود