م.ن
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب مقدادی
دخترم سابقه رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز داره.یکسال و سه ماهه هست.یکسال اول فقط شیر بدون لاکتوز خورد بعد یکسالگی حدود یک ماه شیرخشک معمولی دادم و حالش خوب بود تا اینکه دوباره اسهال و نفخش مثل قبل شروع شد.طبق فرمایش شما دوباره شیر بدون لاکتوز دادم تا یک ماه ولی الان که باز تست کردم دوباره علائم عدم تحمل لاکتوز رو داره.اسهال نیست ولی مدفوعش نرمتر از قبل هست و 2تا 3 بار دفع داره ولی نفخش زیاد.شبا هم خوابش بهم ریخته و دائم توی خواب تکون میخوره و گریه میکنه.دستور شما چی هست؟
دوباره سال دوم هم شیرخشک بدون لاکتوز بدم؟
ایرادی نداره همش شیربدون لاکتوز میخوره؟
ازمایش مدفوع هم داد که مقدار غذای هضم نشده رو خیلی زیاد زده ولی قد و وزنش خوبه.مشکلی نیست اینهمه غذای هضم نشده داخل مدفوعش هست؟یعنی چیزی جذب نمیکنه؟

سلام بله باید شیر بدون لاکتوز را ادامه دهید تا 18 ماهگی

برای نفخ قطره لاکتاز یا ادونس کول بی بی و پودر لاکتول کمک کننده است

برای سو جذب و اسهال مترونیدازول روزی دوبار تا دوهفته هر بار 3 سی سی
قطره راننوفلور روز درمیان 8 قطره
اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص
کپسول کروون 10000 واحدی روزی دوبار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک تا 4 هفته

کمک کننده خواهد بود

رژیم فاقد لاکتوز را رعایت کنید