ب.س
عنوان :

بی اشتهایی کودک 21 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت آقای دکتر
من سنندج هستم، یه پسر بچه 21 ماهه دارم که شیر خودمو اصلا نگرفت، بعد از دو ماه مقاومت بالاخره به شیرخشک sma رو آوردیم که اونم با دردسر میخورد بعد از 12 ماه فهمیدیم که به پروتئین گاوی حساسیت داشته و شیر خشک رو قطع کردیم و شیر بز بهش می دادیم که چون یبوست شدید داشت دکتر گفت اونم قطع کنیم و به جاش ماست بهش بدیم. الان علاوه بر مشکل یبوستش، بی اشتهایی عذابمون میده اصلا وزن نمیگیره(10.5 کیلو) هر چی بهش میدیم با دست خودش درمیاره و میندازه دور
می خواستیم بیایم خدمتتون ولی به دلیل سردی هوا و مشکلات جاده ای فعلا برامون مشکله
لطفا کمکمون کنید

سلام
به اجبار غذا ندهید
تا 6 هفته شربت زادیتن و گاویسکون روزی,دوبار 2/5 سی سی بدهید

از زبنک پلاس و شربت کیندر APT یا پیکوویت هم برای اشتها میتوانید روزی 5 سی سی استفاده کتید