ش.ا
عنوان :

همورئید و درمان های مرتبط

متخصص جراحی عمومی
سلام آقای دکتر، وقت بخیر. می تونم خواهش کنم نظرتون را راجع به بیماری من بفرمایید. من 4 سال پیش بابت مشکل همورئید و وجود خون هنگام اجابت مزاج، به متخصص جراحی عمومی مراجعه کردم گفتند همورئید خفیف دارم و باید با خوردن غذاهای فیبردار، میوه و سبزیجات و ... مشکل یبوست را حل کنم. من طبق توصیه های ایشان عمل کردم و تقریبا مشکل جدیی ندارم جز اینکه با فاصله زمانی زیاد مثلا ماهی یکبار در هنگام اجابت مزاج، خون کمی مشاهده می کنم. احساس درد و سوزش هم ندارم. خیلی خیلی کم پیش میاد. حالا 3 تا سوال برایم مطرح است خیلی ممنون می شوم نظرتون را بفرمایید.
1- چهار سال از بیماری من می گذرد و موفق شدم جلوی پیشرفت بیماری را بگیرم ولی همچنین بیماری در بدنم هست آیا باید با این بیماری تا آخر عمر کنار بیام یا اینکه باید عملش کنم؟
2- کولونسکوپی را توصیه کردند ولی با توجه به عدم سابقه فامیلی به تومور روده، سلامت ظاهریم و عدم تمایلم به کولونسکوپی و سنم که آن موقع 39 سال بود گفتند خیلی ضرورتی هم ندارد آیا به نظر شما الان که 4 سال هم گذشته، امکان تومور وجود دارد؟ با توجه به اینکه هیچ علامت و ناراحتی و بیماری دیگری ندارم
3-آیا همورئید را با لیزر میتوان درمان کرد؟ در یک نشریه پزشکی خواندم که استفاده از لیزر برای درمان همورئید در اروپا ممنوع شده است. در حالیکه درمان همورئید با لیزر در تبلیغات مراکز پزشکی همچنان دیده میشود.
پیشاپیش از وقت و توجه شما بسیار سپاسگزارم

سلام

با همکاران کولورکتال مشورت کنید