خ.ح
عنوان :

مصرف قرص های سرماخوردگی در دوران شیردهی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر سه روزه که سرماخوردم و دارم قرصهای آموکسی سیسیلین و سرماخوردگی آنتی هیستامین و کلداکس مصرف میکنم نوزادم چهارماهشه و از شیر خودم تغذیه میکنه ...مصرف این قرصها برای نوزادم ضرر نداره؟؟ چه قرصی مصرف کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چی مصرف کنم

سلام خیر این داروها منعی در شیردهی ندارند فقط داروهای دارای کدیین نباید استفاده کنید