س.خ
عنوان :

تشدید سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر روز بخیر . کیانا 1 ساله. وزن 8200 که از حدود یک هفته پیش حالت سرماخوردگی داشت که در مشاوره قبلی راهنمایی فرمودید . اما سرفه هایش تشدید شده است به طوری که حمله های سرفه های شدید خشک دارد که امانش را بریده است و گاهی باعث بالا اوردنش می شود و اشتهایش را نیز کم کرده است. بیشتر قبل از خواب و اوایل صبح بود اما حالا در طول روز هم می باشد ابتدا کیدز هلیکس استفاده شد که افاقه نکرد. شما پدی کاف تجویز کردید که افاقه نمی کند و فرموده بودید در صورت تشدید از سروتاید50 استفاده شود که در بازار پیدا نکردیم. حتی شربت برونشی پرت 100 تهیه کردیم و از به دانه هم استفاده کردیم اما بی وقفه سرفه می کند و بسیار اذیت می شود. اگر نیاز به مراجعه اورژانسی است بیمارستان یا مطب خدمتتون برسیم

سلام از اسنری سروتاید 50 یا 125 و یا از اسنری های بکلوتاید 100 و سالمترول با هم میتوانید تا 4 بار روزانه از تفاوت کنید
برونشیت دراین سن شبه سیاه سرفه نامیده میشود و 3 تا 4 هفته طول خواهد کشید
آمپول هیدروکورتیزون 100 یک دوم هر روز هم میتواند کمک کننده باشد