ژ.ن
عنوان :

درد گردن شانه ها درد پشت دست راست درد کمر لگن بی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
درد گردن شانه ها درد پشت دست راست درد کمر لگن بی حسی پای راست و سفتی عضلات پشت ساق پا

سلام
گزارش اولی که انگلیسی انگلیسی نوشته خوانا بود ولی دومی عکس واضح نیست
دیسک خفیف گردنی و کمری گزارش شده

سلام من 49 سالم و کارم بیشتر پشت میز نشینی و کار با کامپیوتر و سابقه بیماریهای دیابت و افسردگی و رمانتیسم و داروهای مرب وط به آنها را مصرف کردم و کلسیم و ویتامین دی هم مصرف می کنم و عکسم بعدا براتون میفرستم از شما میخواهم بگویید چکار باید بکنم

ورزش و فعالیت فیزیکی مناسب
طرز نشستن درست پشت میز و برخاستن فاصله هر نیم ساعت
پرهیز از رانندگی طولانی و کارهای سنگین
توصیه می شود

کنترل دیابت و مصرف گاباپنتین 100 میلی یکعدد صبح و ظهر و شب
هم کمک کننده است

درمان افسردگی و خواب مناسب و داشتن آرامش کافی کمک کننده است.

🙏

انحرف ستون فقرات خفیف و قوز فقرات سینه ای گزارش شده
باید وضعیت نشستن و راه رفتن را اصلاح کنید و صاف تر راه بروید
ترمش مناسب و بدون فشار زیاد روزانه و روتین فراموش نشود.

🙏
سلان من نرمش انجام مدم عضلاتم میگیرد دیروز عضلات یکطرف بدنم بشدت گرفت که درست نمیتونستم نفس بکشم و بعضی وقتها خوبخود عضلاتم به شدت میگیرد که درد شدید ی احساس میکنم

سلام
نکته خاصی در MRI مغزی ندارید
چند روز استراحت کنید سپس ورزش سبکتر شروع کنید

من کرج زندگی می کنم آدرس مطب شما کجا است

تهران خ کریمخان خ استاد نجات الهی شمالی پ 297کلینیک ایرانیان تلفن 88854107