ز.ح
عنوان :

بوی بد مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر من 2هفته هست که پوست کف سرم بوی خیلی بدی مثل عفونت لثه میده هروز دوش میگیرم ولی فقط چند ساعت بهتر میشه، شوره و خارش هم نداره، دوبار به پیشنهاد مادرم سرکه به سرم زدم ولی بهتر نشد فقط پوست سرم خشک تر شد، امکان مراجعه به پزشک هم ندارم

سلام ، کاش می شد از نزدیک ببینیمتون ولی فعلا لطفا از شامپوی نوپری بازول استفاده کنید و هفته ای دوبار شامپو کتوکونازول دست دوم شستشو بزنین یک ماه بعد خبرش رو بدین

ممنونم از لطفتون، بیماری من چی هست و ایا این شامپوها رو از خارج ایران بگیرم چه مارکی و چه اسمی دارن؟ من 2 ماه قرص پروبیوتیک استفاده می کنم لازمه اون رو قطع کنم؟ ایا هروز باید دوش بگیرم؟
و من شوره و خارش ندارم و سرم رو که مادرم چک کرد زخم و کچلی نداشت فقط از حمام که میام بعضی جاهای سرم قرمز میشه کمی
سلام مجدد و با شرمندگی از مزاحمت های زیادم، من چون دسترسی به دارو ایرانی داشتم اینجا از دارو خانه مشابه رو گرفتم ولی نوپری بازول نداشتن و نمیدونستن چی هست من شامپو ضد شوره روزانه رو بجاش گرفتم درست هست همین هارو استفاده کنم؟ باز هم ممنونم ازتون ببخشید میترسم دارو اشتباهی بزنم بد تر بشه
ببخشید اشتباه نوشتم به دارو ایرانی اصلی که فرمودین دسترسی نداشتم

ساکن ایران نیستید؟! بله خوبه می تونین بزنین

بله موقتا نیستم، بیام حضوری خدمتتون میرسم حتما ❤️