ک.خ
عنوان :

خوردن غذای مادر

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسرم 5ماهشه اگر مادر سیر و بادمجان بخوره برای بچه ضرر داره امکان اینکه حسایت وارد کنه به بچه وجود داره .
اقای دکتر شرمنده شما به پسرم قطرهapovitalدادید قطر ADکه بهداشت میده رو هم بهش بدیم

سلام خیر او دی دیگر نیازی نیست
به طور معمول
مادر هیچ رژیم و محدودیتی در شیردهی ندارد مگر آنکه کودک به ماده خاصی آلرژی داشته باشد مانند بادمجان و ... که با مصرف آنها کودک دچار کهیر یا اسهال و درد شکم و بی قراری شود که دراین موارد باید آن ماده غذایی از رژیم, مادر حذف شود