س.د
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوم دکتر وقت بخیر من خانومی متاهل 33 ساله هستم از نوجوانی شروع به زدن جوش روی صورت و پشت و بازوهام کردم که چند بار برای معالجه به پزشکان مختلف مراجعه کردم که بهتر نشد و در آخر پزشکی راکوتان برام تجویز کرد هفته ای دو تا تا یکسال بعد از قطع جوش ها دوباره برگشت اما فقط جوش صورت . بعد از چند وقت دوباره پزشکی 120 عدد برام روزی یکی تجویز کرد که بعد از قطع حدود یکسال دیگه جوش نزدم اما دوباره عود کرد تا اینکه این آخر پزشکی دوباره برام راکوتان تجویز کرد که 330 عدد بخورم الان حدود 45 روزه دارم میخورم اما می خوام اگر درمانی جز راکوتان انجام بدم چون قبلاً متاهل نبودم اما حالا همش استرس بارداری دارم این رو هم باید خدمتتون بگم که جوش هام ریز و زیرپوستی هستن جوری که کل صورتم انگار شن پاشیدن . از شما خواهش میکنم داروهایی برام تجویز کنین که جوش هام از بین بره و فقط با مصرف دارو نباشه و بعد از قطع هم قطعی درمان بشه
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم و ازتون عاجزانه تقاضای کمک دارم چون دیگه خسته شدم

سلام
جوش صورت بسته به شدت درمانهای مختلفی داره، راکوتان با توجه به وزن افراد تجویز میشه و درمان معمولاً بالای یکسال داره.
با مصرف راکوتان حتماً روش جلوگیری داشته باشین و یک ماه بعد از قطع دارو میتونین با خیال راحت باردار بشین. عکس بفرستید لطفاً

خانوم دکتر در حال حاضر چون راکوتان مصرف کردم هیچ جوشی ندارم و صورتم کاملا بدون جوش هست چون بنا به توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم الان مدت 45 روز هس ت روزی یکی راکوتان مصرف میکنم از شما تقاضا کردم جایگزین راکوتان درمان با داروهای دیگری رو برام تجویز کنین نوع جوش های من ریز و زیرپوستی طوریکه کل صورت پر از جوش زیر پوستی انکار زیر پوستم شن یا ماسه هست آنقدر ریز و شدید و کمی که روی پوست هستن ریز و سرسفید هستن
از شما تقاضا دارم داروهای دیگری جایگزین کنین

میتونین کپسول داکسی سیکلین روزانه یکی مصرف کنید
منتها این دارو هم نباید در بارداری مصرف بشه
ژل پنوکسیل 5٪؜ هم شب ها به جوش ها بزنید و صبح بشویید