ح.ح
عنوان :

جراحی بینی وچانه

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
باسلام خدمت آقای دکتر، ببخشید آقای دکتر من 3ماهو 18
روزپیش به طور همزمان جراحی زیبایی بینی وجراحی جلو
آوردن استخوان چانه (جنیوپلاستی)رو باهم انجام دادم بعد
از عمل لب بالا وپایینم ورم خیلی زیادی کرد، الان بعد از گذشت 3ماهو 18روز هنوز لب بالام خیلی تورم داره و وقتی که دهانمو میبندم ودندانهای آسیابمو رو هم قرار میدم لبهام رو هم قرار نمی گیره ودندانهایم مشخصه و مشکل بعدیم اینکه تورم یک طرف چانم به طور کامل خوابیده و اون طرف
دیگه چانم هنوز مقداری تورم داره ومثل سنگ سفته دکتر خودم گفت که حوله داغ بزارم رو لبهام وچانم وماساژ بدم اما تاثیری نداشت و2عدد آمپول بتامتازون LA وقرص تاوانکس
هم برایم تجویز کرد اما هیچ تاثیری نداشت لطفا راهنمایم کنید، خیلی ممنون از شما ،

سلام
بعد از جراحی چانه و بینی لب بالا نباید ورم کنه اصلا
شما را حضورا ویزیت کنم بهتره
تورم چانه قابله قبوله تا شش ماه
یک طرفه و دوطرفش مهم نیست