ر.ش
عنوان :

سن ارتودنسی

متخصص ارتودنسی (ارتودانتیکس)
سلام،خانوم من 45 سالشونه دندوناشون نامرتبه طوریکه هر چند ماه مجبوره جرمگیری کنه و چون نمیتونه نخ دندون بکشه دندوناش پوسیده می خوام ببینم الان میتونه ارتودنسی کنه یا دیر شده؟!

سلام،برای درمان ارتودنسی محدودیت سنی وجود ندارد بلکه بهداشت و وضعیت لثه و استخوان معیارهای انجام درمان هستن،گاهی در سن پایین تر با شرایط نامناسب بهداشت درمان ارتودنسی تجویز نمیشه و بالعکس در سن بالاتر با بهداشت مناسب درمان موفقیت آمیزی میشه انجام بشه،باید حتما معاینه انجام بشه تا قطعا گفته بشه درمان قابل انجام هست یانه