ب.پ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید من دخترم رو توی یک سالگی آوردم خدمتتون و شما بعد از معاینه و سونو تشخیص سوء جذب و رفلاکس شدیر رو دادید اما فرمودید معده سالمه و تنها علت رفلاکس دخترم که نمیتونه برنجو میوه بخوره سوء جذبه.آقلی دکتر الان دخترم 16 ماهشه با وزن 11/500 الان به مدت یکساله یعتی بعد از شروع غذای کمکی شبها تا صبح گریه میکنه با اینکه من بهش رژیم میدم و شیرش از بچگی پپتی جونیور بوده و حتی یک دونه برنج نمیتونه بخوره چون سریع ترش میکنه و نفخ شدید میکنه اما آقای دکتر شبها تا صبح نفخ داره و هر نیم ساعت بیداره ماه قبل بهتون پیام دادم که شما فرمودید باید شیرش که همون آپتامیل پپتی جونیور هست به طور کامل قطع بشه .سوالم اینجاست اگر شیر قطع بشه میتونه دیگه برنجو تحمل کنه یا میورو؟چون من توی زاهدان هم به بدبختی دارم شیر گیر میارم هم شربت گاویسکون اصلا نیست و دارم نکسیوم و باکلوفنم به بدبختی گیر میارم آقای دکتر.آقای دکتر اگر سیرشو قطع کنم دیگه شب ها جیغ نمیزنه؟
و اینکه آقای دکتر علت رفلاکس دخترم بعد از شروع غذا همون سوء جذبشه؟یا حساسیت غذایی داره؟و آقای دکتر اگر شیر قطع بشه دیگه واقعا میتونه برنج و میوه بخوره؟آخه شده آرزوی منو همسرم که این بچه دستمون میبینه و گریه که به منم بدین و داره سخت میگذره با اینکه انقدرم رژیمشو رعایت میکنگ بازم شبها هر یک ساعت جیغ میزنه و مجبورم شیر بدم
و آقای دکتر دوباره آزمایش مدفوعشو تکرار کنم؟آخه للان چند روز هر چی میخوره سریع دفع میکنه و کاملا پاش سوخته و شما فرمودید هر وقت اینجوری شد بهش مترو فولیک اسید و کرون بدم و من از دیروز شروع کردم.آخه دلیلش چیه آقای دکتر؟من که بهش هیچ چیز نمیدم که لاکتوز داشته باشه چرا این بچه اینجوری میشه
آخه آقای دکتر همه ی بجه های رفلاکسی دیگه بعد یکسال خیلی بهتر میشن میترسم مشکل جدی باشه که اینجوریه.

سلام تنها نکردی که کودک در حال حاضر مصرف نمیکند و دارای لاکتوز است همان شیر پپتی جونیور است که 5 درصد لاکتوز دارد

میتوانید ل آب دو هفته شیر را قطع کنید و درصورت لزوم هم میتوان مجدد شیر را شروع کرد
اگر پرزهای روده از بین رفته باشد بعد از قطع شیر 1 تا 3 ماه طول میکشد تا مجدد ترمیم شود و تا آن زمان باید رژیم و درمان دارویی را ادامه دهید

تشخیص قطعی با اتدوسکوپی و نمونه برداری از روده و درمان با کودکان است ولی اگر امکانش را ندارید فعلا باید درمان را ادامه دهید تا بعد از قطع شیر در مورد وضعیت کودک تصمیم بگیرید

آزمایش مدفوع یک ماه بعد از قطع شیر باید تکرار شود