ج.ر
عنوان :

گوارش و کبد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر بنده یک هفته هست آندوسکوپس دادم فهمیدم زخم معده دارم درد به همه بالا تنه میزنه دکتر دز دارو بالا داده ولی هنوز ترش میکنم و همینجوری اسید بالاست طبیعیه یا مشکلی دیگه هست امروز هم سونوگرافی دادم لطفا تشخیص شما چیه?
نمیدونم غذا چی بخورم که بدتر نشه.
نوربین و ویتامینه میشه خورد
چی شد

سلام
شما بیماری ریفلاکس دارید و زخم معده در اندوسکپی مشاهده نشده

غذای ترش تند ادویه نوشابه دلستر چای قهوه سس لواشک شکلات سیز و پیاز چیپسو وفک و فست فود مباید مصرف کنید

پنتوپرازول 20 صبح و شب مصرف کنید
نیم ساعت قبل از غذا

🙏