ع.م
عنوان :

سرگیجه ضعف

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام من چند روز پیش در حین رانندگی یهو دچار لرز شدید تپش قلب بسیار بالا طوری ک حس میکردم قلبم میخواد بزنه بیرون و دچار احساس تهوع و ضعف شدم به بیمارستان مراجعه کردم و چند روز ccuبودم و تمام ازمایشات و تست ورزش و اکو نرمال بود الان مرخص شدم و همون علائم رو ولی ضعیف تر دارم یهویی سرگیجه و تپش قلب دارم پاهام و دستام و سرم سرد میشن و گز گز میکنن با کوچکترین صدا میترسم و تپش قلب میگیرم در طول روز بعضی وقتها حالت تهوع دارم ولی بیشتر احساس سرگیجه دارم و احساس ضعف در دست و پا دکتر برام آ اس آ نوشته و رانیتیدین و آتوراستاتین ولوزارتان ومتوپرولول ولی الان بازم همونجوریم از شما راهنمایی میخوام

سلام
البته من اطلاع ندارم شما تو آزمایشاتتون کم خونی یا مشکلات تیرویید داشتید یا نه ،چون وجود این مشکلات میتونه توجیه کننده برخی علایم شما باشه .
و بعد حتما مهمه که خلاصه پرونده و اکو و نوار قلب.رو بفرستید ،البته یکسری علایمتون استرس و اظطراب شدید هست که حتی میگید از صدا ترس دارید .اگر استرس و اظطراب انقدر شدید دارید .حتما میتونه درجاتی از علایم شما مربوط به همین استرس باشه .
در بین قرص هاتون قرص لوزارتان دارید که برا فشار خون بالاست .گاهی ممکنه دوز این دارو زیاد باشه و باعث کاهش فشار شما و علایمی مثل سردی و ضعف براتون ایجاد کنه .حتما لازم فشارتون رو بگیرید و اگر فشارتون پایین هست ،مقدار این قرص لوزارتان کم بشه .

🙏