ا.خ
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام دخترم 2 روز میشه که علایم سرماخوردگی داره ، سرفه و بی حالی و از اونجایی که به غذا بی میل هست دور چشمش کمی به اصطلاح گود رفته با دقت بیشتر که نگاه کردم پلک چشم کمی حالت خونمردگی داره . عکس براتون ارسال کردم میخواستم ببینم باید چیکار کنم ممنون
در ضمن چند ماهی میشه که یک عروس هلندی براش خریدم میخواستم بدونم امکان داره ایجاد حساسیت براش کرده باشه

سلام این علامت نشانه پتی,شیا و به علت کاهش پلاکت خون است که به طور شایع در بیماری آنفولانزا در کودکانی که واکسن آنفولانزا را نزده باشند دیده میشود ولی برای ویروس های دیگر هم میتواند عامل آن باشد
اگر واکسن آنفولانزا را نزده باشید باید ازنایس خون بدهید ودر صورت تایید از داروی تامی فلو استفاده کنید

آلرژی به پر و پشم در صورتی که باعث خارش چشم و متعاقب آن دیتمتلیدن و فشار دادن چشم شود نیز میتواند باعث این خونریزی های زیر پوستی شود

اسهال . خروسک. تب بالا از روز سوم تا پنجم . سردرد و استخوان درد از علایم آنفولانزای H1 است که در صورت بروز باید درمان تانی فلو حتما و سریعتر انجام شود