s.t
عنوان :

یبوست و عدم توانایی در خروج گاز روده

متخصص جراحی عمومی
باسلام من اکثر اوقات مشکل یبوست دارم و گاهی اوقات نفخ شدید دارم که به دلیل خارج نشدن باد دچار دل پیچه شدید میشوم ـ میخواستم بدونم علت چیست؟آیا با توجه به وجود سرطان روده در پدر بزرگ و مادر بزرگ و عمه امکان وجود مشکل جدی وجود دارد؟
اسلام من اکثر اوقات مشکل یبوست دارم و گاهی اوقات نفخ شدید دارم که به دلیل خارج نشدن باد دچار دل پیچه شدید میشوم ـ میخواستم بدونم علت چیست؟آیا با توجه به وجود سرطان روده در پدر بزرگ و مادر بزرگ و عمه امکان وجود مشکل جدی وجود دارد؟

سلام

با همکاران گوارش مشورت کنید