م.س
عنوان :

همانژیوم کبدی

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی ها ...
سلام اقای دکتر.توی کبد من همانژیوم بزرگ به اندازه ی ده در ده سانتی متر وجود داره و علامت دار هم هستش.شما جراحی همانژیوم انجام میدین؟جراحیش چه عوارضی داره؟خطرناکه؟

سلام. همانژیوم یه توده خوش خیم کبدی است و معمولا مشکلی ایجاد نمیکنه و نیاز به درمان خاصی هم نداره
اول باید مطمئن شد که علایم شما در زمینه همانژیوم هست و علت دیگری نداره، در این صورت نیاز به جراحی خواهد داشت ولی این رو هم در نظر داشته باشید که جراحی یه روش تهاجمی است و نیاز به بیهوشی عمومی داره