ف.م
عنوان :

مو زاید

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
به نظر شما بهترین راه برای از بین بردن موی زاید چیه؟
پودر موبر، ژیلت و ... ؟

با سلام

کندن مو از ریشه باعث زیر پوستی شدن مو ها و جوش و لک می شه البته در بعضی افراد هم هیچ مشکلی به وجود نمی یاره

اگر زمینه جوش دارین موبر می تونه باعث جوش بشه در غیر این صورت خیر برای اطمینان از عدم حساسیت هم بهتره تست بشه قبل از استفاده

ژیلت باید کاملا نو باشه و بهتره در جهت موها کشیده بشه نه در خلاف جهت مو ها قبلش هم باید پوست شسته شه و بهتره در محیط حمام باشه و بعد هم مرطوب کننده یا کرم های بعد از اصلاح استفاده بشه

بهترین روش لیزره اگر براتون مقدور باشه