ر.ش
عنوان :

معده درد

فوق تخصص گوارش و کبد
یه مدتیه نبض معدم میزنه طوری که خودمم حسش میکنم خیلی شدیده بعضی وقتا ولی بعضی وقتاهم خوبه خواستم بدونم از چیه

سلام .نبض در ناحیه معده درافراد لاغر لمس میشه ومشکلی جدی نداره

برای اطمینان بهتره معاینه شوید ولی درسن مودگی وخصوصا خانم ولاغر طلیعیه

درسته طبیعیه ولی بعضی وقتا واقعا خیلی بد میزنه منونه ائورت شکمی باشه؟

بله ایورت هست
تواضطراب وتپش قلب بیشتر میشه