ف.ع
عنوان :

سوختن سر مری و عدم تاثیر داروهای قبلی

متخصص بیماری های کودکان
سلام نوزاد من پنج ماهه هست و بنا به تشخیص شما( سر مری اش سوخته و به لاکتوز شیر مادر واکنش نشان می دهد،شما داروی مرازول و زاتیدن و easy cool را تجویز نمودید) شب های اول پاسخگو بودند ولی متاسفانه الان شب ها فرزندم همچنان معده اش می سوزد و صدای جز جز می دهد و نمی خوابد؛ خصوصا بعد از خوردن شیر مادر و ناله میزند تا صبح و صورتش سرخ می شود شیر برمی گرداند چه خام و چه به صورت پنیرک! غذاهای ساده را هم بیرون می ریزد. چه داروی جدیدی و در چه زمانی تجویز می کنید؟ baby cooliهم جواب نمی دهد، تو رو خدا به دادم برسید مرتب بچه گریه میکند.

سلام درحال حاضر داروی لاکتاز ایزی کول موجود نیست و فقط ادونس بی بی کولی موجود است
درصورت تمایل به ادامه شیردهی از سینه از دارو های قوی تر مانند بکلوفن 10 میل روزی دوبار 1/8 قرص و بتدریج افزایش,دهید تا 1/4
و قرص نکسیوم روزی,دوبار نصف قرص 20 میل میتوانید حایکزین زادبتن و مرازول استفاده کنید

نیمی از کودکان لاکتوزی در میان مدت نسبت به بعضی غذاها عدم تحمل و آلرژی نشان خواهند داد که دراین موارد باید به صورت آزمون و خطا این موارد را شناسایی,کنید و از رژیم کودک حذف کنید