م.ب
عنوان :

مشاوره زیبایی دندان

دندانپزشک
با سلام و وقت بخیر، من دختری 27 ساله هستم که دندان پیش جانبی ام در سمت چپ شیری هست. در سمت راست هم بعد از افتادن دندان شیری دندان دائم در نیامده است و به همین علت دندان های پیش مرکزی هم به سمت راست متمایل شده اند(طبق تصویر ضمیمه_ به طور ارثی دندان پیش جانبی نداریم)
جهت زیباسازی و مرتب کردن دندان هایم شما چه راهی را برای بهترین نتیجه پیشنهاد می دهید؟
آیا برای دندان شیری حتما باید ایمپلت گذاری انجام شود؟
در صورت ایمپلنت گذاری ، عدم تقارن دو طرف چطور تصحیح خواهد شد؟

سلام
شما اول باید با ارتودنسی فضای لازم جهت 2 ایمپلنت را ایجاد کنید
و بعد ایمپلنت کنید

🙏