ر.ط
عنوان :

درد پا و گزگز دست و پا

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام.26 سالمه. پاهام یجوری درد میگیره یه حالت بی قراره دارم موقع خواب باید انقد تکون بدم تا بخوابم. چن وقته دست و پاهام گزگز میکنن بعضی مواقع حس میکنم جون ندارن.علتش چیه ؟

سلام. پاهاتون سندرم پای بی قرار دارن که علتهای زیادی براش مطرحه، برای گز گز دستها هم علتهایی مثل دیسک گردن ، سندرم تونل کارپ و ... مطرح هست
معاینه تون به تشخیص کمک می کنه

🙏