ن.ق
عنوان :

لکه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
پشت دستم لکه های پوستی سفید رنگ دارم که به تشخیص پزشک پسوریازیس است برای درمانش چه دارویی میتونم مصرف کنم که بطور دایم برطرف شود و حتمی باشد

دوست عزیزسلام
بیماری پسوریازیس یک بیماری پوستی مزمن است که درمانها ی فعلی فقط قادر به کنترل و نه علاج دایمی بیماری می باشند
با علم به این موضوع چنانچه ضایعات محدود به ناحیه ذکر شده است از کرم مگاکورت شب در میان و کرم پسوریامنت به صورت روزی یک مرتبه و نیز کرم اوره 10 درصد ثمین روزی 3 مرتبه استفاده بفرمایید
چنانچه ضایعات گسترده تر میباشد احتیاج به معاینه وجود دارد و میتوانید با هماهنگی قبلی نزد یکی از متخصصین کلینیک بهروز مراجعه بفرمایید